Kardeşime Masaj Yaparken Azdırdım

21 Ağustos 2013 Çarşamba tarihinde Unknown tarafından yazıldı.

Ben 28 yasinda düzgün fizikli bir gencim,bu siteye cogu kez girdim acaba diye okurdum buradaki hikayeleri ve okurken kendi kiz kardesimi hayal ederdim. Kiz kardesim 17 yasinda tam bir lolita 160 boylarinda kumral fizigide kendine güzel bir kiz.

Aramizdaki yakinlasma isten gelipte odama gidiyorum cok yorgunum demesiyle basladi, burda okumus . oldugum hikayelerden etkilenmem ile birlikte sana masaj yapayim yorgunsan dedim, hic teredütsüz olur dedi.

Odasina gectik uzandi ve ben sirtina masaj yapmaya basladim elim yanlara dogru kayiyordu, ” ne o kiz hic huylanmiyormusun dedim” o da “yo ben huylanmam´” dedi sen görürsün herkezin huylandigi bir yer vardir dedim önce bogazini oksamaya basladim tepki vermedi daha sonra kolunun altini gene tepki yok yavas yavas o kücük ama sert gögüslerine dogru gelmeye basladim. Simdi de huylanma bakalim dedim, yoo gene huylanmiyorum dedi bende dur bakalim simdi dedim ve elimi t-shirtünün altina soktum tepki vermedi önce sütyeninin üzerineden oksadim baktim gene bir sey . demiyor elimi sütyeninin altina soktum ve oksamaya basladim.

Huylanmiyorum ama hosuma gidiyor biraz dedi, bende iyi ya yorgunsun rahatlarsin dedim ve devam ettim, sonrada istersen dilimle yapayim daha cok hosuna gider dedim sadece olur dedi, kalkip kapiyi kitledim hemen iceri kimse gelmesin diye t-shirtünü cikardim ve sütyenini basladim o güzelim memeleri yalamaya acayip tahrik olmustum sikim tas gibi olmustu benimki biraz büyüktü 21 cm kadar ayaklarinin arasina vermis bir yandan yalarken bir yandanda amina baski yapiyordum. Sonra baska agiran yerin varmi dedim var dedi deminden beri bastirdigin yer acidi oraya da masaj yaparmisin dedi, iste bu dedim kendi kendime aradigim oydu zaten, göbegini de yalayarak asaga dogru indim.

Pantolonunun dügmelerine acip kilodunu asagiya cektim , olmaz böyle bir sey kaymak gibi kücücük el degmemis amcigi gözzümün önünde, hemen basladim yalamaya dilim ile kendin den gecirdim onu nefes alis verisleri hizlanmisti az kaldi bosalacak his ettim durup. Hadi bakalim dedim sende bana bende yoruldum, niye durdun iyi oluyordu dedi. Dedim tamam ters döneyim yani 69 pozisyonu sen benimkini yala bende seninkini devam yalayayim.

Pantolonumu cikardim sikim boxer shortumu patlatacakmis gibi zorluyordu kilodumu asagiya indirdim aaaaa bu ne ya ne kadar büyük ben bunun yarisini bile alamam agzima dedi, bende alabildigin kadar dedim. Abi ben dergide filan gördüm ama bu kadar büyük diye tahmin etmedim böyle aletmi olur dedi, bende ne yapalim oldu bir kere dedim.

Ters den dönüp basladim amini yalamaya sikimi verdim agzina gercektende kalinda oldugu icin sadece kafasini alabildi agzina ama buna ragme bir dakika bie sürmedi patladim agzina aa bu ne acayip tadi var dedi idare et iste dedim, az sonra onun sularida akti benim agzima, döndüm tekrar biiyorum kizisin ama istersen amina sürteyim benimkini dedim olur ama dikkat et icine girme mahf oluruz dedi , tamam dedim.

Amini elimle aralayip oksaadim sonrada sikimi üzerine biraktim git gel yapmaya basladimbir yandan gidip geliyor bir yandan da memelerini yaliyorudum ben bu arada tekrar bosaldim göbegine biraz daha ileri geri yap az kaldi dedi, öp beni diye yalvarmaya basladi dilini aldim agzima basladim yalamaya cok hosuna gitti az sonra o da bosaldi, biraz teredütle biz ne yaptik abi dedi. Bende ne olduki ben seni sikmedimki sadece rahatlamana yardimci oldum dedim, anlayisla karsiladi.
Artik firsat buldukca yalasiyoruz ama amina sokmadim hic bir defa götüne sokmak iistedim benimki cok büyük oldugundan basina bie alamadi icine ve cani cok acida ve bir daha yapma dedi. Ama olsun ben bunada raziyim, arada rahatlatiyor beni bende onu

| | | | | 2 Yorum Devamı 21 Ağustos 2013 Çarşamba Unknown

Kız Kardeşimle Oyun Oynar Gibi Başladık

tarihinde Unknown tarafından yazıldı.

30 yaşındayım. Ben ankarada oturuyorum. 28 yaşındaki Kardeşim ise başka bir şehirde. Babamın memuriyeti dolayısıyle küçükken sık sık şehir değiştiridik. Her gittiğimiz yerde yabancılık çeker ve yalnız kalırdık. Annem ve babam da bizlere karşı pek anlayışlı değillerdi. Bu ortam, git gide kardeşimle beni yakınlaştırıd. Daha o 17 ben 16 . yaşındayken evde yalnız kaldığımız bir gün sevişmeye başladık.

Annem sabah kardeşimi dövmüştü. Babam da beni azarlamıştı. Yani ikimizde moralsiz ve keyifsizdik. Ve mutsuzudk. Öğleden sonra eve geldiğimizde annem söylene söylene yemek hazırlayıp komşusuna gitti. Akşama kadar gelmeyecekti. Babam da işte. Bizim ise arkadaşımız olmadığı için eve mahkumduk. Mutfakta yemek . yerken birbirimizi neşelendirmeye çalıştık. Bu arada Erotik fıkralar anlatmaya başladık. Þu adamın şeyi, kadını şapmışlı fıkralardan. Farkına varmadan iyice azmıştık.

Tatil yöresiydi, egeydi. Hava sıcaktı. Çevremizde herkes seksi olağan yaşıyordu sanki. Biz iyice açtık. Kardeşimle seks yapma düşüncesi böyle bir ortamda geldi aklıma. O ne hissetti bilmiyorum ama, “hadi bir oyun oynayalım yoksa akşama kadar canımız sıkılır” deyince, bana manalı bir gülücükle “ben banyo yapıcam, sakın gelme, odaya gidip soyunacam” demesi ile beni iyice cesaretlendirdi.

Biraz bekledim. Mutfağı topladım. Aniden karar verdim ve soyundum. Bir tek donla kaldım. Odaya dalacaktım. Eğer ters tepki verirse bir şey arıyor gibi yapacaktım. Odaya birden girdim. . O da don atletti. Donu amını çok güzel kavramıştı ve iştah açıcıydı. Atleti boldu ve portakal memeleri arada görünüyordu. Çok seksiydi.

“Kapıyı çalsana önce hayvan” dedi gülerek. Bir taraftan gülüyor bir taraftan sikime bakıyordu. İyice cesaretlendim. “Hayvan deme sikerin” dedim.Karşılık veriyordu. “Ben seni sikerim” dedi gülerek. aslında ensest başlamıştı ama formaliteleri yerine getirecektik. “sikemezsin senin sikin yok, amın var” dedim. Birden bire güya bana saldırarark üstüme atladı. “Anneme diyecem, ne diyosun sen pislik” diyerek güya boğuşmaya başladık. Ama her yerimiz her yerimize değiyordu. İyice sürtünüyor sıkıca kucaklıyordum.

O da bacaklarıyla bacaklarıma sarılmıştı ve sikim bacaklarında yamuluyordu. Elimi kalçalarına attım ve iyice sıkarak onu yere yatırdım. Yere yatmışken ben de üstüne abandım. “Anaaaa..sikini şeyime koydu. Pis” diye söyleniyor ama altımda kıvrandığı için ikimizi de iyice tahrik ediyordu. Derken kilot üstünden iyice sürtmeye başladım, oda karşılık verdi. Ve dudaklarına yamuldum. Acemice deli gibi öpüştük.

Çok Hoşumuza gitti. Ben atletini yana sıyırıp melerini emmeye öpmeye . başladım. “acıyor, yavaş ol abi” dedi. Daha yeni çıkıyorlardı. Sonra aşağıya eğildim ve amından öpmeye dilimle yalamaya başladım. Çok hoşlandı. Yılan gibi kıvrılıyordu. O da beni yalamaya başladı ama çok acemiydi ve sanırım biraz korkuyordu. Çok fazla bir şey yapmadan sürtüne sürtüne boşaldık.

Hemen toparlandık ve konuşmadan üstümüzü giyinip salona geçtik. Hem çok zevk almıştık, hem korkmuş ve pişman omuştuk. Salonda televizyona bakıyorduk. Ben içimden “keşke bir daha yapsak, daha annemler gelmez” derken, o bana dönmeden “bir daha yapmıycam” dedi. O da suçluluk duyuyordu. Ona sen bilirsin dedim. Birbirimizi tatmin ediyor ve zarar vermiyorsak, kimsenin haberi olmadığı sürece yapabiliriz dedim.

Ses vermedi. . O da hem istiyor hem pişmanlık duyuyordu.Pişmanlığı aynı gün geçti. Biraz zaman geçince yanıma gelip şortunu sıyırdı ve hadi yala dedi. Yalamaya başladım tekrar. Salonda bu kez daha iyi sevişmeye başladık. Her yerimizi yaladık. Birbirimize abi ve kardeşim diye hitap ediyorduk. O bazen “annem bizi görse ne kadar kızar di . mi” diyordu. Galiba biraz da annemden intikam alıyordu.

Böylece başladık ve 6 yıl boyunca sikişmeden her türlü cinsel zevki tattık. Hatta annemler salonda tv izlerken odada koridoru gözleyip ağzına verdiğim bile oldu. Misafirlikte evsahibinin çocuğunu oyalıycaz diye odaya gidip, çoıcuğu saklambaç oynamaya ikna edip, kapının arkasına destek olup kardeşimin amını yaladım. Çok heyecanlı ve zevkli seks anılarımız oldu. Sonra ben okulu kazandım ve başka şehre gittim.

Ara verdik. Sonra birden bire aramız soğudu. Tekrar cesaret edip de konuşamadım. Sadece cinsel işaret olarak algıladığım şeylerle avundum ama asla o günlerden söz edip tekrar birlikte olma teklifinde bulunamadım.Þimdi ikimizde evliyiz ve başka şehirlerdeyiz. Onun da benim gibi ensest hatıraları gözünün önüne getirip heyecanlanıp heyecanlanmadığını merak ediyorum.

Ben köpekler gibi pişman olsam da, daha sonra nefsime yenik düşüp hep ensest kardeşimi istedim. Hiç onunla olduğu kadar zevk almadım seksten. Acaba o ne düşünüyor? Þimdi, evli halimizle, bu kadar sanal imkan da varken, kim bilir ne deli sevişmeler yaşar, ne zevkli seksler yapardık.Ben hala kardeşimle ensesti düşlüyorum

Ablamla Kumanda Kavgası

tarihinde Unknown tarafından yazıldı.

selam herkeze hikayeme baslamadan önce adim hakan yasimda 18 bu olay basima yaklasik iki ay önce geldi benim 21 yasinda 1.78 boylarinda cok seksi bir ablam var seksi diyorum cünki kiydigi kiyafetler ve gizli gizli kokladigim tangalariyla beni her zaman delirtirdi...neyse olaya geciyorum ben lisede okurken babamla annem bir akrabanin ölümü üzerine memlekete bir haftaligina gitmislerdi bende dogal olarak bir hafta ablamla yanliz kalacaktim aslinda aklimda ablamla böyle bir iliski yasamak gibi bir niyet yoktu taki o güne kadar...dersler bos oldugu icin eve erken geldim sortumu giyip tv nin basina gectim ve bir filim izliyordum derken kapi acildi ve ablam iceri girdi biraz basi agridigi icin isten izin aldigini ve evde dinlenecegini söyleyerek karsima oturdu üzerindeki mini etgi ve daracik badisini görünce benim sikim dimdik olmustu bile etgi zaten bir karisti oturunca tamamen yukari cikti o tv ye bakiyordu bense karsisinda deliriyordum jartiyerli corabindan tangsi acikca belli oluyordu okadar tahrik olmustumki sikime bir kac kez dokunsam bosalabilecek derecdeydim derken karnin ac oldgunu söyleyip mutfaga gitti ve tost yapacagini söyledi banada gelde yardim et sanada yapayim dedi ikimizde mutfaga girdik mutfagimiz kücücük oldugundan iki kisi zor hareket edebiliyordu assagidan peynir almak icin egildiginde gördügüm manzara beni delirtmisti götü tam karsimdaydi saldirmamak icin zor duruyordum etegi iyice acilmis nerdeyse ami karsimda gibiydi bende tabak almak icin arkasindan rafa uzanir gibi yapip sikimi tam götünün deligine yerlestirdim o anki aldigim zevki ve korkuyu anlatamam size neyse tostlarimizi yedik ve tekrar tv izlemeye basladik ben mac özetlerini gösteren bir kanal actim oysa sevdigi bir diziyi seyretmek istiyordu ve bana kanali degistirmemi söyledi bende dedigini yapmayinca kalkti ve kumandayi benden almak icin üzerime yürüdü aradigim firsat buydu kumandayi ona vermedim ve arkama sakladim almak icin uzadiginda o kocaman gögüsleri agzima degiyordu ve etgi gene acilmisti benim sikim gene dimdik oldu ve bunu sorttan anlamamasi imkansizdi belki anlamisti ama sesini cikarmadi aldi kumandayi ve yerine gecti bende geri almak icin kalktim ve ona dogru yürüdüm oda kacmaya basladi kostum yakaladim kumandayi gögüslerini arasina yayi sütyenine soktu benim ordan alamayacagimi düsünüyordu ben arkasin ona sarildim sikim didik gene tam götüne rast geliyordu ve birden elimi badisinden iceri sokarak kumandayi alir gibi yapip gögüslerini avucladim o an niyetimi anladi kumandayi verdi ve karsima oturdu tahminim ce oda tahrik olmustu bacaklarini acarak bana firikik vermeye basladi ben artik dayanamiyordum odama gidip otuz bir cekecektim tam kaktim ablam sikimi gördü ve benim yüzümden mi kalkti dedi bende evet cok seksisin dayanamiyorum beni delirtiyosun dedim kalkti ayaga ve ozaman beni sik dedi ben dona kaldim sanki rüya gibiydi yavasca kaklasti ve sortumun üstünden sikimi oksamaya basladi bende elimi gögüslerine attim o sikimi oksarken ben birden bosaldim ve gülmeye basladi hic yapmadin mi dedi bende yok dedim sen diye sordum oooooo cok yaptim deyince ben birkez daha sok oldum ama tavirlarindan belliydi badisini cikardi gögüsleri tam karsimdaydi sütyeninden firlayacak gibi duruyorlardi tam mini etegini cikaracaktiki ben dur neolur cikarma seni hep öyle hayal ediyorum dedim tamam dedi ve beni koltuga otutturup kucagima oturdu bende etgini altindan kalcalarini oksamaya basladim dudaklarimi öyle bir emiyoduki karsimdaki sanki kirk yillik orospuydu derken benim sikim yine tas gibi oldu ve onun tam göt deligini zorlamaya basladi ne istedimi anlamis olmaliki ayaga kalkti ve ellerini karsidaki koltuga dayayarak domaldi hadi basla bakalim dedi bende kalktim ve etegini kaldirdim tangasini cikarmadan sikimi götüne dayadim deligi dar oldugundan biraz zorlandim ama ablamin cikardigi sesler beni tam anlamiyla delirtti götüne tam anlamiyla girmistim tassaklarim kalcalarina carpiyordu ve yavas yavas gidip gelemeye basladim yaklasik bes dakika sonra bosaldim icinden ciktim ve koltuga oturdum ablam öyle tahrik olmustuki dur durak bilmiyordu sikim birden avucladi ve emmeye basladi bende basini daha cok bastiriyordum bir süre sonra sikim yeniden kalkti sirt üstü yere yatti ve hadi amimdanda sik beni nasil olsa bakire deyilim fark etmez dedi bende tangasini araladim etegini gene cikarmadan amina bir cirpida soku verdim öyle hizli sikmeye basladim ki ablamin zevk sulari sikimin yanindan akmaya basladi bu ücüncü parti oldugu icin daha zevkli geliyor ve daha gec bosaliyordum bacaklarini omuzuma attim bir müddetde tv de gördügüm pozizyonda siktim ablami her yerinden sikiyordum tam ben geliyorum derken ablamda inleyerek bosaldi sonra dinlenerek araliklarla sabaha kadar siktim ablami ama hic etegini cikarmadan sikerken suratinin aldigi o zevki hatirladikca bosaliyorum ve ne zaman yalniz kalsak mini etek giyiyo ve sikisiyoruz ablamin götüne hastayim

Zorla Ablamin Deligine Soktum

tarihinde Unknown tarafından yazıldı.

slm ben izmirden hasan bu hikaye gerç ek yaş anmı ş hikayedir. ben 18 yaş ı nda lise sona gidiyorum ablamda ç ok gü zel ve balı k etli bi kı zdı r onun okulu ç oktan bitti neyse gü nlerden ç arş amda eve telefon gelmiş ti annem aç tı arayan amcamdı akrabamı z ö lmü ş ve annemlerin kö ye gitmesi gerekiyodu bize siz elifle kalı n biz 2 gü n sonra geliriz dedi bu arada ablamı n adı elif. bende tmm dedim perş embe gü nü annemler gitti ben okuldan geldim baktı m ablam uzanmı ş televizyon izlerken uyuya kalmı ş sı rtü stü uzanmı ş uyuyordu gö tü ö yle bi gü zeldiki kı rmı zı kilotu beni kendimden geç irdi ben defterleri bı raktı m tam elliycektim ablamı n telefonuna msj geldi sevgilisi ç arı yomuş gitti bende hemen soyundum ablamı dü ş ü nerek tam 4 kere 31 ç ektim saat 11.30 ablam geldi ç ok yoruldum ben yatı yorum dedi ve yattı kapı sı aç ı ktı yattı aradan yarı m saat geç ti ben ablamı n gö tü nü seyrediyor ve sikimi okş uyordum neredeyse saldı rcak gibiydim ben yine 31 ç ektim ve yattı m. yarı sı gü n okuldan geldiğ imde ablam camdaydı domalmı ş etrafı seyrediyordu kı rmı zı kilotu yarı ya kadar gö rü nü yodu dayanamadı m defterleri bı raktı m ve arkası na geç tim abla kime bakı yosun dedim ve hafiften deydirmeye baş ladı m sikimi acayip zevke gelmiş tim oda hiç etrafı seyrediyorum dedi ben hala arkası ndayı m ben tamamen birleş tirdim kendimi sikim ablamı n gö tü ndeydi sonra bi saniye dedi ve mutfağ a gitti anladı diye ç ok korkmuş tum bende ü stü mü değ iş tirdim ve televizyonun karş ı sı na geç tim ablamda yanı ma oturdu derslerden konuş maya baş ladı k sonra ben ş akadan onu gı dı klamaya baş ladı m ç ok azmı ş tı m sikmek istiyordum. ablama beni bikere ö psene dedim ve oda yanağ ı mdan ö ptü bende ordan değ il dedim nası l yani dedi biranda ablamı dudağ ı ndan ö ptü m sonra napı yosun dedi biz kardeş iz dedi bende dayanamı yorum artı k seni istiyorum ben dedim gö ğ ü slerini ellemeye baş ladı m kaç maya ç alı ş tı ama tutuyordum hasan saç malama biz kardeş iz diyordu ama ben ç ok azmı ş tı m o kaç maya ç alı ş ı yordu ben kendime ç ekiyordum zorla tiş ö rtü nü ç ı kardı m napı yosun bı rak beni dedi ama benden kaç amaz kafaya koydum bikere sü dyeninide ç ı kartmı ş tı m gö ğ ü slerini yalamaya baş ladı m yine kaç maya ç alı ş ı yodu sonra bü tü n gü cü mle yere yatı rdı m ve pantolonunu ç ı karttı m kilotunu eliyle tutmuş tu bı rakmı yordu en sonunda bı raktı yatı rmı ş tı m yere kaç amı yordu bende soyundumn hemen. ablamı n gö t deliğ i ç ok kü ç ü ktü ve sokamı yordum kaç maya ç alı ş ı yordu deliğ e doğ ru tü kü rdü m ve sikimin kafası nı yavaş ç a soktum ablam yavaş yavaş zevk almaya baş lı yordu korkma biş ey olmı ycak dedim zevk alcaksı n dedim ve yarı sı nı sokmuş tum ellerini bı raktı m hiç hareket etmiyordu ve sonuna kadar soktum ahhhh dedi ve ben dahada zevklenmiş tim deliğ i yavaş ç a bü yü yordu ö yle bi ahh lı yorduki beni kendimden geç irdi ö yle bi sikiyordumki deliğ i kocaman oldu en sonunda ç ı kardı m ve yatak odası na getirdim amı ndan siktirmiyordu. ben ç ok azmı ş tı m dinlemedim bacakları nı ayı rdı m tam sokcam kaç maya ç alı ş ı yor istemiyordu ellerini tutttum gö ğ ü slerini yalamaya baş ladı m yine zevk almaya baş ladı yavaş ç a bacakları nı aç tı m ü stü ne uzandı m sikimin kafası nı amı na soktum yine ahlamaya baş ladı sonunda dibine kadar soktum ve kanamaya baş ladı ablam gö zlerini kapatmı ş zevkten bayı lcak gibiydi ç ı kardı m mendille sildim kanı sonra yine soktum ablam ahhlı yordu kendinden geç miş ti ö yle bi sikiyordumki zevkten ö lcek gibiydim ç ok hı zlı ydı m ablam ç ok zevk alı yordu ve bana yeter nolur yeter diye barı yordu neredeyse bayı lcaktı ben deliler gibi sikiyordum ç ok fena ahhlı yordu sonunda gö ğ ü slerine boş aldı m yatak kan olmuş tu ablam ağ lı yordu bende niye ağ lı yosun dedim ve bana tokat attı biz ne yaptı k ya dedi ö yle bir boş almı ş tı mki ablamı n heryeri dö ldü bana aramı zda kalsı n dedi bende tmm dedim kimse duymı ycak dedim sonra ikimiz banyoya girdik ablam kanlı ö rtü yü hemen yı kamı ş tı sabah annemler gelcekti banyodan ç ı ktı k ve birbirimize sarı lı p televizyon izledik ablam ş imdi evli ve 3 tane ç ocuğ u var nezaman yanlı z kalsak ogü nden bahsetmez...

Maçtan Geldim Ablam Beni Yikadi

tarihinde Unknown tarafından yazıldı.

Yaşadığım olay 3sene önce ben 15 yaşındayken gerçekleşti çok fazla ayrıntıya giremiyeceğim çünkü bunu gerçekten yaşamanız gerekir. babamı trafik kazasında kaybettiğimiz için annem ben ve ablamla beraber yaşıyoruz annem çalıştığı için benimle daha çok ablam ilgilenir herşeyimi bana o alır yemekleri

bana o hazırlar vs.ablam çalışmadığı için evde kalır ev işleri yapar ablam 19 yaşında 1.73 boyunda ela gözlü kumral 57 kiloda çok güzel bir kızdır ablamla çok iyi anlaşırız beni 10 yaşımdan beri hep o yıkar annem çalışmaya başladığından beri anlıycağınız. bir gün okuldan eve geldim arkadaşlarımla okul çıkışı maç yapmıştık eve geldim ablam bu ne hal dedi bende arkadaşlarla maç 

yaptık abla dedim hemen banyo yapıyosun dedi off abla ya tamam dedim neyse üzerimi çıkardım sadece boxerım kaldı altımda ablam 

sen küvete gir ben sofbeni açıp geliyorum dedi tamam dedim ablam geldi suyu açtı iyice su ısındıktan sonra su çok 

güzelmiş dedi bende mi banyo yapsam dedim ama abla dedim bişe olmaz dedi iç çamaşırlarımla yıkanırım dedi peki dedim üzerini çıkardı göğüsleri gerçekten çok güzeldi südyeninden taşıyordu iççamaşırından amını traşlamadığı belli oluyordu neyse ablam önce sen beni kesele dedi tamam dedim keselemeye başladım sırtını keselerken kese sürekli südyenine takılıyodu ablam dur südyenimi çıkarıyım dedi ama abla dedim yine ama biz . 

kardeşiz bişe olmaz dedi peki dedim daha rahat keseliyodum ablamın sırtını sonra ablam önünü döndü şok oldum göğüsleri okadar iriydiki çok utandım kıpkırmızı oldum ablam ne oldu dedi sesimi çıkaramadım utandınmı dedi evet abla dedim sen benim kardeşimsin bişe olmaz dedi sonra göğüslerini köpükledim bi ara elim göğüs uçlarına değdi semserttiler neyse ablamın heryerini keseledim ablam şimdi sıra sende şu kire bak dedi ama ben ablamın göğüslerinden gözümü alamıyordum sikim dimdik olmuştu ellerimle sikim kapatmaya çalışıyodum ablam heryerimi keseledikten sonra boxerini çıkart altınıda keseliyim dedi tam çıkarıcakken boxerimi tuttum abla utanıyorum olmaz dedim bak dedi biz abla ve kardeşiz bukadar senedir hep beraber yaşadık utanma benden dedi ama yüzüm kıpkırmızıydı arkamı döndüm ablam boxerımı çıkardı ve kalçalarımı keselemeye başladı sonra önünü dönde orayıda keseliyim dedim ama sikim kalkmış bi halde olduğu için dönemedim ablam beni döndürdü elimle sikimi kapatıyodu yoksa ufaklıkmı sorunun dedi evet dedim utanma dedi ben senin ablanım dedi böyle şeyler çok doğal dedi artık büyümeye başladığın için böyle şeyler olmaya başladı dedi ve bunlar çok doğal dedi ablamın bu konuşmasından sonra iyice rahatladım ve ellerimi sikimden çektim ablam gözlerini iyice açtı ve bizim ufaklıkda bayağı büyümüş dedi keseyi eline aldı ve sikimi keselemeye başladı ama artık dayanamıyordum 

ve ablamın göğüslerine boşaldım çok utanmıştım abla özür dilerim dedim utanma dedi sikim inmeye başlamıştı ablam dölleri topladı ve hepsini yalayıp yuttu çok şaşırmıştım ablam bende altımı çıkarıyımda sende beni lifle dedi ve iççamaşırını çıkardı kalçaları çok dolgun ve yuvarlaktı 

kalçalarını yavaş yavaş keseledim önünü döndü amı okadar güzeldiki ama çok kıllıydı abla kılların çok uzamış dedim elime traş bıçağını aldım ve iyice amını temizledim amının dudakları çok iriydi kıldan görünmeyen amı şimdi çok güzel görünüyordu elimi amına götürdüm ve okşamaya başladım ablamın amı iyice sulanmıştı benim sikim tekrar sertleşti ablam bunu fark etti ve küçücük elleriyle sikimi tuttu ve . 

sikimi öpmeye başladı kısa bir süre sonra sikimin hepsini ağzına aldı çok büyük bir zevk alıyordum kısa bir süre sonra ablamın ağzına patladım ablam döllerin hepsini yuttu sikimi iyice temizledikten sonra bacaklarını iyice açtı ve amını yalamamı istedi amına dilimi sokup çıkardıkça ablam inliyor çığlıklar atıyordu amı ateş gibi yanıyordu kısa bir süre sonra ablam büyük bir çığlıkla boşaldı 1-2 

dakika sonra ablam sikimi tekrar yalamaya başladı sikim yine sertleştikten sonra bacaklarını yine araladı busefer amıma girmeni istiyorum dedi ve sikimi amına dayadım hafif hafif sokmaya başladım en sonunda birden içine girdim yavaş yavaş gidip geliyordum ablam daha hızlı daha hızlı diye inliyordu ve hızlandım bir süre sonra ablamın içine boşaldım abla çok kötü bişe yaptım içine boşaldım dedim devam et dedi korkma dedi ben seninle evlenicem dedi içim rahatlamıştı devam ettim o gün defalarca ablamı becerdim şimdi çok mutluyuz 

ablamla ayrı bir ev tuttuk her gün birlikte oluyoruz

Babamın Kucağında Otururken Siki Kalktı

6 Ağustos 2013 Salı tarihinde Unknown tarafından yazıldı.

Yaşadığım olay ben küçükken oldu. Babam fabrikada işçidir 4 kardeşiz tek kızda benim.. Okullar kapanmıştı. Babam ve annem ile birlikte adanaya teyzemlere gidiyorduk otobüsle. Yol uzundu.. Otobüste sadece iki koltuk satın almıştı babam. Hep birlikte sıkışıp 3 kişi oturmaya çalışıyorduk. Ancak bir süre sonra rahatsız oldum ve babamın kucağına oturdum cam kenarına geçerek. Bir süre sonra babamın kucağına iyice yerleşmişitim. Annem yatmaya başlamıştı. Babamla ben uyanıktım. Aslında babam evde oldukça otoriter içine kapanık biridir. Bu olaya kadarda normal dışı hiç bir yaklaşımını görmemiştim.. Küçüktüm ama güzel ve yaşına göre seksi sayılabilecek bir kızdım. Göğüslerim henüz yeni yeni oluşmuştu.. Babam ellerini belime sarmış vaziyette tutuyordu beni. Bir süre sonra kalçalarımda yavaş yavaş bir sertlik hissettmeye başladım. Tuhaf bir duyguydu bu.. Babamın aletini hisediyordum ama hiç bir tepki vermiyordum. Babam da dalmış bir vaziyette camdan dışarıyı seyrediyordu.. Kalçalarımı oynatmaya başladım. Tam arama yereleşmesini ister gibi.. Sonra kendimi babama sürtmeye başladım. Bir yandan da korkuyordum. Pekala gayrihtiyari bir şekilde ereksiyona geçmiş olabilirdi babam.. Üstelik utanıyordum da. Ancak içimden delicesina bir heyacan geçiyordu. Bütün bunları düşünürken babamın aleti de iyice kalkmış bir vaziyette kıçımın arasına girmişti. Çok sert ve iriliğini hissedebiliyordum.. Otobüs yavaş yavaş yol alıyordu. Akşam olmuştu ve ışıklar kapalıydı. Çoğu yolcu uyuyordu.. Ben babamın uyduğunu hissederek kendimi sürtüyordum üzerine.. Birden babam eliyle bacaklarıma ellemeye başladı. Bacaklarımdan yukarıya doğru okşuyordu babam. Hiç bir şey yapmadım. Çıtım çıkmıyordu ve nefessiz kalmıştım. Derken daha yukarılara doğru gitti babamın eli. Eteğimin altından küloduma kadar ulaşmıştı eli. Bir yandan da boynuma küçük öpücükler konduruyordu. Bende istiyordum devam etmesini. Artık korkumu yenmiştim. Kendimi ona doğru bastırmaya başladım. Sonra bir ara kaldırdım kendimi. Kaldırmamla babam küçük eteğimi yukarıya çekti ve elini öntarafa bacak aramdan doğru uzatttı. Eliyle amımı avuçlamaya başladı. Müthiş irkilmiştim.. Artık parmaklarıyla amımın içine girmeye çalışıyordu. Bir ara babam ceketini yana doğru kaldırdı. O da ürkerek etrafı kontrol etti. Annem de dahil olmak üzere herkes yatıyordu ve otobüs zifiri karanlıktı.. Yavaşça fermuarını indirdi. Bende biraz kendimi yana doğru kaldırıp bekliyordum. Derken ani bir hareketle beni kendine doğru çekti. Babamın o büyük aleti kalçalarımın arasındaydı. El yordamıyla kıç deliğime doğru götürrmeye çalıştı. Çok korkuyordum her an biri farkedebilirdi. Her nekadar önlem almışsak bile.. Kendimi sıktım. Girmesine izin veremezdim.. Beni kendine doğru çekti. Babam kısık bir sesle “hadi canım bir şey olmayacak, korkma” dedi. Yavaş yavaş kendimi sıkmayı bıraktım. Artık organı girmeye başlıyordu içime.. Birden müthiş bir ağrı hissettim. Bağırmak istiyordum.. Korkuyordum ama nafile! Babamın üstünde hafçe kendimi oynatmaya başladım. Acı yerini hazza bıraktı. Neredeyse hepsi içime girmişti.. inanılmaz şeyler yaşıyordum. Babamın aleti kıç deliğime girmişti ve bütün bunlar otobüs koltuğunda meydana geliyordu.. Babamın sıvılarını içimde hisssettim. Birden ön tarafta bir ışık yandığını gördük. Aceleyle çıkardı aletini babam götümden. O anda eli anneme değmişti. Annem irkildi, hiçbirşey olmamış gibi kendimizi toparladık

| | | | | Yorum Yok Devamı 6 Ağustos 2013 Salı Unknown

Kocamın Kardeşini banyoda Dikizledim

tarihinde Unknown tarafından yazıldı.

Merhaba ben Marmaristen Banu, 26 yaşındayım ve 4 senelik evliliğim var. Oldukça kötü bir o kadar huzursuz giden bir evliliğim varda diyebilirim. Eşim 29 yaşında Mimar ve çok yakışıklı olduğunu düşünüyorum. Kendine ait ofiste yanında birde çalışan 35 yaşında bayan sekreter var. Hep beni aldatacağını düşünüyorum, ama bazende kadının yaşı büyük olduğundan eşim öyle şey yapmaz! Diye kendimi teselli ediyorum. Evimde her şey normal gidiyordu. Kocamla yatak odasında ilişkiye girerken bile süper davranıyordu. Yani beni işi yüzünden bazı erkekler gibi arkaplana atmıyordu. Ben mutsuz evliliğimi yanında çalışan bayanlar yüzünden olduğunu düşünüyordum. Belki ben saçmalıyordum.

Bunlar bir kenara her neyse bir gün eşim evi aradı ve erkek kardeşinin memlekete geçmeden bize uğrayacağını söyledi. Bende hemen hazırlıklara falan başladım, kardeşinin sevdiği yemekleri kaynanamdan öğrenip yaptım. Akşam oldu kardeşiyle, eşim eve geldiler. Oturduk sofrada yemeği falan yedik, kocam yorgun olduğu için uyumaya çekildi. Kardeşi duş alıp yatacağını söyledi. Bende kombinin suyunu falan ayarladım. Kardeşi banyoya girdi ve duş almaya başladı. Bende uçuk, kaçıklık yapayım düşüncesiyle kapının deliğinden baktım. :D Gördüklerim karşısında çılgına döndüm ve dizlerimin titrediğinin farkına vardım. Çünkü penisi o kadar büyük ve can çekiciydi ki benim alt bölgemde ıslanma hissettim. Sonra bornozla kurulanmaya başlarken ben hemen oradan uzaklaşıp yatak odama koştum.

Sabah oldu kahvaltı falan hazırladım. Kocam kahvaltısını yiyip hemen çıkması gerektiğini söyledi. Kardeşi ondan 4 saat sonra yola çıkacağı için eşim sen yengenle otur saatin gelince çıkarsın dedi! Ben eşimi yolcu ettikten sonra yemek masasına oturdum. Kardeşiyle sohbete başladım ve gözlerinin içine bakarak can alıcı bakışlar attım. O esnada bana dedi “yenge hayırdır neyin var” bende bir şeyin olmadığını söyledim. Zaten o bakışlarımdan ve hal ve hareketlerimden anlayarak yanıma geldi. Sonra diz üstü giydiğim eteği yukarı kaldırdı ve benim en hassas noktamı kilot üzerinden okşamaya başladı. Çok heycanlandım ve acemi bir kız gibi dudaklarına yapıştım. Öyle güzel öpüşüyor ve beni baştan çıkarıyordu ki dayanamadım penisine el attım.

Sonra göğüslerimi yalamaya başladı, üstümü çıkartıp bizim yatak odamıza geçmemizi söyledi. Odaya geçtiğimizde bana hemen onu zevke sokmamı ve yalanması gereken noktaya istenilen muameleyi yapmamı söyledi. Ben normalde evliliğim süresince bile onun abisine öyle güzellik yapmadım. Napayım bunun ki çok büyük olunca hayır diyemedim. Ağzımla git, gel yaparken o uzanıp bacaklarımı ayırmamı söyledi. Sonra benim vajinamın kenar yanaklarını ayırdı ve içeri doğru o koskoca penisini itti. Öyle coştum ve canım acıdıki anlatamam. Gitmesine 2 saat kaldı öyle bir hızlandı ki ben resmen bittim. Bacaklarım falan tutmuyor duruma geldi. Çığlıklarım odayı fena hale getirmişti. Üst katta olan komşularım duyacak diye çok çekindim ama ne yaparsın zevkini almak vardı.

Sonra boşalacağını ve içimden çıkması gerektiğini söyledi. Bende belinden sarılıp az daha içimde kalmasını söyledim. Söylemeye kalmadan içime yanlışlıkla akıttı ve yarısınıda göbek deliğimin üstüne bıraktı. İçinde bir korku vardı ne yapacağını bilmeden hemen duş almaya gitti. Arkasından gidip bende kendimi ıslak mendille temizlemeye başladım ve seslendim korkma bir şey olmak diye. Çünkü kocam gereğince ilaç alıp korunuyordum. Bu lafı duyduktan sonra korkusunu sindirmeyi başardım. Üstünü giydi beni unutmayacağını, bir sefere yine geleceğini söyledi evden ayrıldı.

Aradan 1,5 ay geçti benim kusmalarım falan aşırı ilerledi. Kadın hastalıkları doktoruna göründüğümde benim hamile olduğum söylendi. Aslında o sırada bende çok korktum ama abisininde 1 ay önceki ilişkide içimde boşaldığını düşündüm. Çocuğumun odan yada ondan olacağını düşünmeden gittim kocama müjdeli haberi verdim. Şimdi 2 aylık hamileyim ve o yaşadığım macera dolu günleri unutamıyorum. Her şey harika güzellikte gidiyordu. Bu yaşadıklarımı kimseyle paylaşamadım ve bugün internette itiraf sitesine binlerce insanın gözü önüne yazdım. Sakın benim söylediklerim altına yorum bırakırken küfür kullanmayın. :( Aç gözlüyüm kabulleniyorum ama ağır sözler duyacak kadar rahat biri değilim.

Etiketler

16 Yaşındaki Kız Kardeşim 18 Yasindaki Baldizim 18 yaşında kız itirafları 18+ 18lik Kardesimle Tv izlerken 2013 ensest hikayeler 2013 ensest itiraflar 2013 itiraflar 2013 kardeş hikayeleri 2013 lezbiyen hikayeleri 2013 liseli hikayeleri 2013 tecavüz hikayeleri 2014 ensest hikayeler 2014 ensest itiraflar 2014 liseli hikayeleri 2015 2015 abla hikayeleri 2015 aile içi itiraflar 2015 ensest hikayeler 2015 kuzen hikayeleri 2016 aile içi hikayeler 2016 ensest hikayeler 2017 aile içi itiraflar 2017 sex hikayeleri 31 Cekerken Yakaladi 31 çekiyordu 31 çekme hikayeleri 31 hikayeleri 9 yaşındaki yeğenim a Abaza Abim Götümü Parçaladı abi hikayeleri abi kardes hikayeleri abi kardeş hikayeleri Abim Beni Kandırıp Sikini Okşattırdı Abim Götümü Sikti abim ile seks hikayeleri abim ile sex hikayeleri abim sikti abimi azdırdım abimi siktim Abimin Önüne Elledim abla hikayeleri abla ile seks hikayeleri abla ile sex abla ile sex hikayeleri abla kardes sex hikayeleri abla kardeş hikayeleri abla sex hikayeleri Ablalarimin Sevgilileri Tecavuz Etti ablam beni yıkadı Ablam ile sex hikayeleri Ablama Seksi Masaj ablamı siktim ablamı zorla siktim ablamı siktim ablamın kilotları ablamın vücudu Ablami Koyde Siktim ablamla kardeşimle Ablamla Kız Kıza Birden Ablamla Kumanda Kavgası ablayla seks ablayla sex hikayeleri abuse adamn sikini gördüm Agda Yaparken Kendimizden Geçtik ağzıma verdi aiçe içi itiraflar ailçe içi sex itiraflar aile çi sex hikayeleri aile ici itiraflar aile içi hikayeler aile içi hikayeleri aile içi hikayeleri aile içi sex hikayeleri aile içi itiraflar aile içi itiraflar aile içi hikayeler aile içi itiraflari ensest hikayeler aile içi seks hikayeler aile içi seks hikayeleri aile içi seks itiraflar aile içi seks itirafları aile içi sex hikayeler aile içi sex hikayeleri aile içi sex itiraflar aile içi sex itirafları aksaray seks hikayeleri aksarayda seks aldatan kadınlar Am Kokusu am nasıl kokar amca hikayeleri amca hikayeleri amca itirfları amca kızı hikayeleri amca sex hikayeleri Amcam Yengemle Beni Yakaladı anal seks hikayeleri anal sex hikayeleri Aniden Sikini Tuttum. mastürbasyon hikayeleri Annesini Sikerken Kizi izledi arkadaşımla tecavüze uğradık Asker Abim Götümü Parçaladı azdı azdırdık azdırdım Azgın Ceren baba ile seks baba ile seks hikayeleri baba ile sex baba ile sex hikayeleri baba kız hikayeleri baba kız itirafları baba kız seks hikayeleri baba kız sex hikayeleri baba kızsex hikayeleri baba kiz hikayeleri baba seks hikayeleri Babam Bana Tecavüz Etti babam ile sex hikayeleri Babamin Dizine Yatinca bakire hikayeleri bakire itirafları bakire kızlar bakire kızlarla sex Bakire Liseli bakire seks hikayeleri bakire sex hikayeleri baldız baldız hikayeleri baldız itirafları baldız seks hikayeleri baldız sex hikayeleri baldız sex itirafları Baldızımı Banyoda Götünden Siktim Baldızımı Mutfakta Siktim baldızımı siktim baldızımla sikiştim baldiz hikayeleri banyoda seks hikayeleri banyoda sex hikayeleri Bekaretimi Kuzenime Verdim Birbirimizi Traş Ederken Bire Bir Sex Hikayeleri bodrum sex hikayeleri dayı ile sex hikayeleri dayı ile sex itirafları denizde seks hikayeleri denizde sex hikayeleri dikizledi dikizledi hikayeleri dikizleme hikayeleri ecem hotoglu ecem hotoglu full ecem hotoglu ifşa ecem hotoglu ifşa part 2 ecem hotoglu part1 ecem hotoglu videosu en çok okunan hikayeler enişte hikayeleri enişte seks hikayeleri enişte sex hikayeleri ensest hikayeler ensest itiraflar Ensest Meraklisi Kuzenimi Becerdim ensest seks hikayeleri ensest sex hikayeleri Ensest taciz Hikayeler ensest tecavüz Ensest tecavüz Hikayeler erkek gibi kızlar Erkek gibi Olmak istiyordum erotik hikaye erotik itiraf frikik verdim. 2013 hikayeler genç kız hikayeleri genç lezbiyenler gizli hikayeler göt sikme götten tecavüz götümü sikti götümü siktiler götünü siktim grup hikayeleri grup seks hikayeleri grup sex hikayeleri grup yaptık Halamın Kızını Siktim hikaye hikayeler ilk defa seks hikayeleri ilk defa sex ilk Kez Bodrum Katinda ilk kez mastürbasyon ingiliz Kızın Kızlığını Bozdum itiraf itiraflar kandırma hikayeleri kanka hikayeleri Kankamın Ablasıyla Otobüste Kardesimi Tongaya Dusurdum kardesimle sex kardeş kardeş hikayeler kardeş hikayeleri kardeş ile seks hikayeleri kardeş ile sex kardeş ile sex hikayeleri kardeş ile sex itiraflar kardeş itirafları kardeş seks hikayeleri kardeş sex hikayeleri Kardeşim Askerden Gelmişti Kardeşim Önce Götümü Sonrada Amımı Sikti Kardeşim Uyurken Sikine Dokunuyordum Kardeşim Ve Esra Uyurken Sikime Dokundular Kardeşimi Siktim Kardeşimin Yanında 31 Çekiyordum kardeşimle Kardeşimle Aynı Yatakta Yatarken kardeşinin yanında kardeşle fantazi kardeşle sex hikayeleri kayınpeder hikayeleri kaynata hikayeleri aldatma hikayeleri kaynım ile seks kaynım ile sex kaynım ile sex hikayeleri kız kardeş hikayeleri kız kardeş hikeyeleri kız kardeş itirafları kız kardeşime taciz kız kıza hikayeleri kız kıza itirafları kız kıza sex kız kıza sex hikayeleri kızım ile sex hikayeleri Kızım Kucağımda Kızımın Götünü Siktim kızlık bozduma hikayeleri kızlık bozma kızlık bozma hikayeleri kızlık bozulma hikayeleri Kizimi Sike Sike Ders Veriyorum kolaj sex hikayeleri komşu hikayeleri komşu ile sex komşu kızı komşu kızı ile seks hikayeleri komşu kızı ile sex hikayeleri komşu seks hikayeleri komşu sex hikayeleri Köyde Çobana Götten Verdim köyde seks köyde seks hikayeleri Köyde Tecavüze Uğradım köylü kızı seks kuzen hikayeleri kuzen ile hikayeler kuzen ile sex hikayeleri kuzen itirafları kuzen seks hikayeleri kuzen sex hikayeleri kuzen üniversite sex itirafları oku Kuzenim ile Kız Kıza Sikiştik kuzenimin yanında boşaldım kuzenimle sex hikayeleri oku kuzenle sex kuzenle sex hkayeleri Kücük Kiz Kardesim küçük kardeşinin yanında küçük kız küçük kız hikayeleri küçük teyze hikayeleri Küçük Teyzemin Dar Amı küçük yeğenim küçük yeğenimi siktim Küçük Yeğenimin Götünü Parmakladım Külotlu Çorap hikayeleri Külottaki Koku le içi hikayeler lez hikayeleri lez itirafları lez kızlar lezbiyen lezbiyen hikayeleri lezbiyen itirafları lezbiyen kızlar lezbiyen sex hikayeleri lezbiyen sex itirafları lezbiyenler liseli Liseli Bakireyi Götünden Siktim liseli hikayeleri liseli itirafları liseli kız itiraf liseli kızlar Liseli Kizla Anal Yaptik liseli kzı götten siktim liseli lezbiyen liseli lezbiyenler liseli seks hikayeleri liseli seks itirafları liseli sex hikayeler liseli sex hikayeleri liseli sex itirafları liseli teyze liseliler liseliyi siktim masaj hikayeleri masaj itirafları masör hikayeleri Masörün Bize Yaptıkları mastürbasyon mastürbasyon hikayeleri mastürbasyon itirafları Muhteşem manzara niğdede seks hikayeleri O Seyi ilk Kez Gordum Cok Buyuktu okulda seks hikayeleri okulda sex hikayeleri okulda sex hikayeleri okulda seks hikayeleri okyulda sex hikayeleri oral sex hikayeleri ormanda abimle sex ormanda kız kardesimi becerdim Ormanda Kız Kardeşimi Siktim ormanda sex ormanda tecavüz orta okul sex hikayeleri otobüste otobüste sex otobüste sex hikayeleri otobüste taciz öğretmenle sex hikayeleri parkta 31 çekiyordu Penis Görmek istiyordum Ve Gördüm pipisini gördüm Plajda Çiplak Kizlar plajda sex hikayeleri plajda sex itirafları rape Sabah Uyandim Amim Yaniyordu sakso hikayeleri Sarhoş Abimin Sikini Emdim Sarhoş Ablamla sarhoş hikayeleri seks hikayeleri seks itirafları sevgili hikayeleri sevgiliyle sex hikayeleri sex hikayeleri sex itiraflar sınıfta seks hikayeleri sike sike öğrettim siki kalktı sikimi gördü sikini gördüm sikişirken izledi Sinifta Kizligimi Bozdu Sinifta Siktim Kizi sister soyunma odasında spor yaparken sex hikayeleri şantajla sex hikayeleri şişe soktular taciz taciz edildim taciz edilme hikayeleri taciz etti taciz hikayeleri taciz itirafları tahrik hikayeleri tahrik itirafları tahrik oldum tahrik olmak taşıtlarda sex hikayeleri taşıtlarda sex itirafları tatilde babamla Tatilde Babamla Yeni tatilde seks hikayeleri tatilde sex hikayeleri tecavuz hikayeleri tecavüz tecavüz etti tecavüz ettiler tecavüz hikayeleri tecavüz hikayerleri tecavüz itirafları tecavüze uğradım telefonda seks hikayeleri telefonda sex hikayeleri teyze hikayeleri teyze ile sex hikayeleri teyze kızı hikayerleri teyze kızı ile seks Teyzemi Siktim 15 Gün Teyzemin Citir Kizi Uyurken Abim Götümü Sikti Uyurken Ablami Oksadim Uyurken Ağzıma Soktu uyurken hikayeler uyurken sikti ünal kuzen seks itirafları oku üniversiteli kuzen sikiş hikayeleri oku vibratör vibratörle erkeği sikmek yakalanma hikayeleri yanlışlıkla beni sikti yanlışlıkla sikti yarağını gördüm yarrağını gördüm yasak ilişkiler yeğen itirafları yenge hikayeleri yenge ile seks hikayeleri yenge ile sex hikayeleri yengemi siktim yeni aile içi itiraflar yeni ensest hikayeler yeni lezbiyen hikayeler yeni liseli hikayeleri yeni liseli itirafları yeni sex hikayeleri yeni tecavüz hikayeleri Zarimi Patlatti Hayvan zorla Zorla Ablamin Deligine Soktum zorla götümü sikti zorla hikayeler zorla seks hikayeleri zorla sikiş zorla tecavüz zorla tecavüz hikayeleri zorla tecavüz itirafları